A korrupcióval vádolt MSZP-s politikus a Magyar Nemzet szerint váratlanul mondott le június végén, visszamenőleges hatállyal. A parlamentbe bejutott politikust a törvény csak októbertől kötelezné arra, hogy megváljon önkormányzati pozícióitól.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
@Katalina62: Lehet próbálja magát kímélni a mocskos fideszes rágalmazó hadjárattól amit a választásokig a nyakába borítottak volna. Így, hogy félre állt már talán nem baszogatja a fideszes szardobló média.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Katalina62
@koszi: Szerintem ha Hiszékeny Dezső lemond a mentelmi jogáról lehet, lehetne vizsgálódni. Azt pedig te is pontosan érted, ha akarod, hogy az ügy időzítésének mi köze van az önkormányzati választásokhoz. Egyébként nem válaszoltál tudsz olyan jobboldali, vagy fideszes politikusról aki meggyanúsítása esetén együtt működött az ügyészséggel? Igaz ilyen fő ügyész mellett nem is kell félniük még meggyanúsítástól sem. Hisz Polt Péter így, vagy úgy de mindig közelben volt! Amit látom csöppet sem vagy elfogult, de nem ám! Még valamit én egy percig sem mondtam, hogy Hiszékeny Dezső ne bűnhődjön ha bűnös.
Katalina62
@dr. prédikátor: Ha bűnös ez a legkevesebb, csak azt nem tudjuk bűnös-e?
koszi
@Katalina62: Akkor mondom százegyedszer: amíg az országgyűlés nem adja ki a képviselő mentelmi jogát, addig nem folytatható a büntetőeljárás képviselő ellen. kíváncsiságod kielégítésére közlöm, hogy nem tudok semmilyen pártállású képviselőről, aki az igazság felderítése érdekében saját ügyében együtt működött volna akár a nyomozóhatósággal, akár a bírósággal az igazság felderítése érdekében. Ha jól emlékszem, a vak komondor tulajdonosa ellen eljárt a Polt- féle ügyészség. Örülök, hogy fölfedezted valamiféle elfogultságomat és feltehetőleg listáztál is. Valóban elfogult vagyok, legfőképpen az igazság oldalán, utálom a politikus bűnözőket, ha Hiszékeny Dezsőről bebizonyosodik, hogy bűnt követett el, őt is utálni fogom, a komondorost is, sőt Kunhalmi sem lopta be magát a szívembe "egy diákigazolvánnyal visszaélés" miatt, ami a csalás eszközcselekménye volt, és nem hallottam tőle a tevékeny megbánást (bevallotta-e, hogy mennyi ideig élt vissza a diákigazolvánnyal, megtérítette-e az így okozott kárt-ehelyett megélhetési bűnözőnek nyilvánította magát).
Katalina62
@koszi: Akkor néz utána mert Kunhalmi Ágnes kifizette a rá kirótt pénz büntetést,és azt hiszem úgy fogalmazott " nem vagyok büszke arra amit tettem!" A " vak komondoros" piti kis senki a többiekhez képest! Lázár, és Rogán neve mond neked valamit? Ne mond hogy őket nem lehetne vizsgálni ha az ügyészség akarná! Na az ő kétes ügyeik miatt, miért nem kiabál az igazságérzeted?
koszi
@Katalina62: Mint mondám: ha bebizonyosodik! Érthető? Félek, hogy nem érted. Ez lenne a kisebbik problémád. A nagyobbik baj, hogy nem akarod érteni. Ezt hívják kognitív disszonanciának.Ha tudsz valami bűncselekményről Lázár-Rogán kettős ügyében, tégy feljelentést,ne

nekem kelljen nyomoznom. De ha elárulod a titkot nekem, én mint az igazság szerelmese, megteszem a feljelentést és az ügy állásáról tájékoztatlak. Neked elmondta Kunhalmi, hogy megtérítette-e a BKV-nak ( a fővárosnak)okozott kárt?
Katalina62
@koszi: Pontosan értem, hogy a mondandómra miért úgy reagálsz ahogy! Ezért nincs értelme a további vitának!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.