Cyberpedofilt, webes f*szt emleget Deutsch Tamás, aki a Facebookon kel a közszereplőnek nem tekinthető Orbán Gáspár védelmére. 

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Az ex miniszter urbol megint elotort az elemi muveltseg (tokeletes hianya), es vegtelen sotet bunkosaga...

En viszont teljesen kisiklottam, mert rendkivul vizualis vagyok, (ez az esetek tobbsegeben nagyon jopofa dolog, mert sok mindenen atsegit), es most itt ulok magam ele meredve, es megprobalok elkepzelni egy webes f@szt magam ele, de mar az elejen megtorpantam, mert nem tudom, hogy az ilyen tipusu futyihez is tartoznak-e tojasok, mogyorok, vagy egyszeruen csak szoros tokoket kepzeljek magam ele, a cyber-pedofilnal pedig azert akadtam ki, mert gazsikat a legjobb esetben is csak egy rioi cicamica keblein csungo csecsszoponak tudom elkepzelni, de hogy borostas-szorosen (igaz, apuci mellett ulve) meg veletlenul sem kelti bennem egy vedtelen 8 eves fiucska kepet...majd a cyber-rel valahogy csak elbibelodom... A ferjemnek leforditottam ezt a csodalatos gyongyszemet, es azt is elmondtam, hogy ki mondta, mire ramnezett, es megkerdezte, miert nem folyamodtam elobb az allampolgarsagert, mert ahol ilyen alakok miniszterek lehetnek, onnan menekulni kell... Elhataroztam, nem teszem ki Ot meg egyszer ekkora traumanak, bar a webes futyin jot nevetett...Enn pedig rettenetesen szegyellem, hogy magyar vagyok...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.