Az a cég, amelyik L. Simon kabinetfőnökével közösen adott ki lapot. Bár a Múzeumok Éjszakája még júniusban volt, a Közbeszerzési Értesítőben csak július 9-én jelent meg, hogy ki nyert el az államtól 17,32 millió forintot a kommunikációjára hirdetmény nélküli tárgyalásos eljárásban. A Kortárs Média Kft. amiről azt érdemes tudni, hogy a kommunikációt szívesen ismerőseire bízó L. Simon László kulturális államtitkár kabinetfőnökével, Hornyák Tiborral közösen adták ki a Kultura.hu című internetes lapot. Kommunikálni amúgy nem sok idejük volt, mert a szerződést jűnius 20-án, vagyis egy nappal a Múzeumok Éjszakája előtt írták alá, amit kommunikálniuk kellett volna. (Via Kreativ)

Forrás: 444.hu
Feltöltő: hetöndöe
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
Már a látszatra sem ügyel ez a rühes tolvaj banda.
kukac50
Nagy szemétséget megenged magának a Fidesz!
Az egész Népet hűjének nézik!
kkalman
A 17 millió már nem érte el az ingerküszöbömet. A 300 ezer már birizgálta egy kicsit, a 20 ezer kicsapta a biztosítékot.
Az, hogy egy nappal a Múzeumok éjszakája előtt került pecsét a kommunikációs szerződésre, fel sem tűnik, hiszen úgyis a haveri körből kapta meg a 17,32 milliót munka nélkül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.