Az ügyvezető egyszemélyben döntött a hitelkérelmekről, a „cenzúra bizottság” csupán nevében létezett, egyébként semmilyen tevékenységet nem folytatott, az úgynevezett rossz - 90 napon túli késedelemben lévő hitelek - aránya elérte a teljes hitelállomány 25 százalékát, a szavatoló tőke messze elmaradt a pénzügyi felügyelet által meghatározott minimális tőkekövetelménytől - ezeket a megállapításokat tartalmazta Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) az Orgovány és Vidéke Takarékszövetkezetnél 2011-ben elrendelt, átfogó vizsgálatról készült jelentés, amely a Privát Kopó birtokába került.

Forrás: privatkopo.hu
Feltöltő: Sede
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sede
Lassan kezdenek szivárogni a visszásságok...
m.macskosz
@Sede: Ezt kitől tanulhatta az ügyvezető ?!
Sede
@m.macskosz: látod, ez nagyon jó kérdés!
és kik engedhették mindezt neki - éveken át???
human
Akkor a fenti megállapítások tükrében:
Orbán egyszemélyben dönt mindenről. Az alkotmánybíróság és a köztársasági elnök csak nevében létezik, tehetetlenek a kormányintézkedések által csak növő államadósság ellen. A gazdaság növekedése nem tudja fedezni a felvett hitelkamatokat.
Tehát Orbánnak le kell mondania és vizsgálatot kell ellene indítani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.