Napok óta állóvízhez hasonlított a helyzet a bankközi forintpiacon, hiszen az euróval szembeni jegyzések a 309,5-ös szinthez tapadtak, de a szerda éjjel bejelentett, Oroszország elleni szankciók csütörtökön már a forintpiacon is kezdték éreztetni hatásukat. Volt ugyanis egy hirtelen forintgyengülés a bizonytalan nemzetközi befektetői hangulat mellett. Közben a dollár újabb egyhavi csúcsra kapaszkodott az euróval szemben, így a zöldhasú ellenében csaknem féléves mélypontra bukott a forint. A Varga Mihály által ma bejelentett költségvetési megszorítás kezdetben nem járt piacmozgató hatással.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: Yoda69
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Manhattan
Csak úgy száguld a gazdaság! Bár én nem vettem észre, meg az a 4,8 millió létminimum alatt élő sem.
hattorihanna
Basszus,át kellett volna váltanom a maradék hitelem.Mindig valami kedvezőbb fordulatot várok,pedig gondolhattam volna hogy olyan itt nem lesz...
szandokan
@Yoda69: Nagyon sok euro - t vettem még 250 ft - os áron, mint magánembernek, ez még kedvez is. Más téren viszont komoly gondok forrása lehet, ha nem áll meg egy normális szinten. Egyébként az, hogy tucatszámra akasztották már fel magukat emberek a deviza miatt, az annyira igaz kb., minthogy a libák miatt akasztották fel magukat anno néhányan. Nem kell minden ráfogni a hitelekre, és tudod, nem Orbán mondta az embereknek, hogy adósítsák el magukat 20-25 évre, meg vegyen mindenki új autót, csak mert utánad dobják. A bankoknak kellett volna észen lenni, és normálisan megvizsgálni azt, hogy mennyire hitelképes valaki, nem pedig "ingyen" hitellel bepalizni olyanokat, akiknek a számolás és a gondolkodás is nehezen ment. Ha itt valaki hibás, az a bankok, és a hitelfelvevők.
pbalage
Euró árfolyam:

310: semmi különös reakció, csak a béna ellenzék ugrál, azért újabb stadionok még épülnek
330: semmi különös reakció, csak a béna ellenzék ugrál, a stadionokat már csak festik
400: semmi különös reakció, csak a béna ellenzék ugrál, a kórházakban nincs gyógyszer
500: semmi különös reakció, csak a béna ellenzék ugrál, a nyugdíjasok morognak, hogy drága a tej
1000: semmi különös reakció, csak a béna ellenzék ugrál, a nyugdíjasok mind elpusztulnak, elássák őket
2000: semmi különös reakció, csak a béna ellenzék ugrál, de most már új békemenet indul az euró ellen.
3000: megtámadjuk az úniót az euró árfolyamának magasan tartása végett.
m.macskosz
@szandokan: "Ha itt valaki hibás, az a bankok, és a hitelfelvevők. "
Valamint a kormányok monetáris politikája...
Yoda69
@szandokan: Azert orbannak is nagy a felelossege, mert engedte hogy bevezessek a deviza alapu hitelt. Az osszes fideSSes onkormanyzat is is adosodott rendesen. A masik felelos pedig jarai, aki az egekbe emelte a forint hitelek kamatat, hogy ezzel is a deviza hitelbe hajsoljak az emberekt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.