Átadó nélkül is egymásnak ugrottak a tüntetők a német megszállás emlékművénél. Bencsik András szerint csak a csőcselék ellenzi az emlékművet, és úgy illet volna, hogy legyen átadó. Vadai Ágnes felháborodott az éjszaka leple alatt felállított emlékmű miatt. Egy tiltakozó szerint ami itt történt, az már nem a szoborról szólt, hanem hogy mennyire nem vagyunk jóban a múltunkkal.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
"Bencsik András szerint csak a csőcselék ellenzi az emlékművet, és úgy illet volna, hogy legyen átadó". Hogy merészelsz te idióta lecsőcselékezni egy 56-os halálraítéltet, te egy igen gusztustalan szervilis seg...lo vagy! nepszava.hu/cikk/1017484-gyanusitottkent-hallgattak-ki-mecs-imret-is
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nil
Ideje lenne 1956-t is tisztába tenni.akinek meg kilőtték a szemét az valami fontosat nagyon nem akar észrevenni - kapott egy figyelmeztetést - senki nem mondta hogy menjen oda- saját döntésvolt ez is.
Vasárnapiiskolás
@Mobil123: Régen megtalálták az ősök:karóbahúzás,felnégyelés,máglya,élveeltemetés,vízbeölés...régen előszeretettel alkalmazták e kúrákat..
Vasárnapiiskolás
@Vasárnapiiskolás: és nem volt szabad orvosválasztás
Mobil123
@Vasárnapiiskolás: Na az régen volt .Ma már TEK van.:-))
Vasárnapiiskolás
@Mobil123: nem merem ,vagy mégis...egyszer volt egy mégis...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.