A Privát Kopó értesülése szerint nem a Magyar Nemzeti Bank (MNB) feljelentése nyomán folytat nyomozást - hűtlen kezelés bűntette gyanúja miatt - a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) az Orgovány és Vidéke Takarékszövetkezetnél felmerült visszásságok ügyében. A bűnügyi portál úgy tudja, a Bács-Kiskun megyei pénzintézet egyik ügyfele már hetekkel a működési engedély visszavonását megelőzően büntetőfeljelentést tett a nyomozóhatóságoknál, amelyben feltárta, hogy a takarékszövetkezetnél gyakorlatnak számított, hogy bizonyos vállalkozások akkor is nagy összegű hitelekhez juthattak Orgoványban, ha nem rendelkeztek megfelelő fedezettel.

Forrás: privatkopo.hu
Feltöltő: Sede
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sede
Ha én egyszer kinyitom a számat, ha én egyszer elkezdek beszélni... :-)
Lehet, hogy ezt a "bűnbánó" ügyfelet valakik odaterelhették az NNI-hez?
human
Nahát. Hogy egyes ügyfelek, hogy bele látnak a bank és a cégek közti ügyletekbe. Azért csak nem egy egyszerű ügyfélről lehet szó. Ha valóban történt visszaélés akkor lesz személyi következménye is. Ha pedig csak a szétverés volt a cél, akkor szépen csendben elhal a történet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.