A Jobbik szociális bankszámla konstrukció létrehozását javasolja, ez az átlagfizetés mértékéig minden állampolgár számára ingyenessé tenné a banki szolgáltatásokat. Z. Kárpát Dániel, az ellenzéki párt frakcióvezető-helyettese vasárnap budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta: a Magyar Nemzeti Bank szakértői hátterével, országgyűlési, kormányzati beavatkozással kell lehetővé tenni, hogy az utalások, a készpénzfelvétel és az egyszerűbb devizaügyletek is ingyenesek legyenek az értékhatáron belül.

Forrás: koz-hir.hu
Feltöltő: fóka5
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szvetlana
Erre semmi esély nincs. Józan paraszt ésszel belegondolva, miért csinálna bármilyen szolgáltatást ingyen egy szolgáltató még akkor is, ha banknak hívják:))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szvetlana
Ha minden munkahelyen visszaültetnék az Icukákat a kisablakhoz, és ott vehetnénk föl a fizetésünket, milyen sok munkahelyet teremthetne a kormány!!!
m.macskosz
@Szvetlana: + a kisemberek, akiknek havi néhány ezer forint is számít, spórolnának, talán még a rezsicsökkentésnél is többet.
Szvetlana
@m.macskosz: A kisember valóban spórolna, a bank viszont rosszabbul járna, de azt is érdemes meggondolni, hogy a kisember úgysem tartja a pénzét a bankban, tehát a fizetések nem jelentenek betétet-mozgást a banknak, tehát ez nem hoz nekik nyereséget.
Hú, nem tudom érthető voltam-e?
m.macskosz
@Szvetlana: Abszolút érthető voltál és egyet is értünk. Ez így van, de a bankok azért sok kicsi sokra megy alapon kaszálnak a kisembereken, ezzel az állam is így van. Nem véletlenül nem csökkentik az alapvető élelmiszerek áfáját!
Szvetlana
@m.macskosz: Ha lenne egy nagyobb tőkém, ( de nincsen) azt érdemes utaztatni egyik bankból a másikba. Nem szabad egyhelyen tartani. Mert minden banknak vannak időszakos jó betéti ajánlatai, ha valaki azokat figyeli a bizonyos 1-3% eltérés okán éves szinten százezreket lehet bekaszálni a kamatokból:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.