Az örömbe persze üröm is vegyül: az államadósság úgy csökkent valamelyest, hogy még mindig alaposan meghaladja a tavalyi év végi eredményt, a 2010-es kormányváltás szintjéről pedig nem is érdemes beszélni. De letudtuk a válság utáni első kötvények visszavásárlását.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lajospapa
Ez igazán jó teljesítmény! Kár hogy a napi apróbb sikerek óránkénti bemondása közben ez kimaradt. A közmédiák azért figyelmet fordíthatnának rá és bemondhatnák legalább minden órában, hogy a szocik 19212 milliárd azaz Tizenkilencezerkettőszáz milliárd adósságot hagytak az Orbán kormányra 2010-ben. Ezt sikerült 3000 milliárd nyugdíjkassza bevonásával 24996 milliárdra azaz Huszonnégyezerkilencszázkilencvenhat milliárdra felcsökkenteni. Vagy lenövelni. Akarom mondani felbaszni. Lekúrni. Elkúrni.
Gondoljátok el, ha nincs az a kis félretett nyugi most lehetne kapkodni a 28000 milliárddal. Garázdálkodni tudni kell.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.