A magyar vidék legnagyobb foglalkoztatóit teszi tönkre a kormány az agrár-környezetgazdálkodási program leállításával, véli Gőgös Zoltán, az MSZP agrárpolitikusa.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
És ez a 60 ezer ember miért nem megy a parlament elé ?
Miért hallgatnak mint sz@r a gazban ?
Miért várják, hogy más kaparja ki nekik a gesztenyét ???
Ennyire nem lehetnek birkák !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
@nyanya001: Írod:
"És ez a 60 ezer ember miért nem megy a parlament elé ?
Miért hallgatnak mint sz@r a gazban ?"

Ha az a 4,5 millió ember elment volna szavazni márciusban, vagy azon részük akik ott voltak a szavazófülkékben és nem a hóhéraikra teszik az X-et, akkor most nincs miről beszélni, s ez a 60 ezer ember is éli tovább megszokott boldog életét!
De azok az utcára kerülő tízezreknek és családjuknak sem fájna a fejük akik idén és jövőre vesztik el munkahelyeiket...
F_Viktor
@nyanya001: Írod:
"Sokkal kevesebbért voltak gazdamegmozdulások
most meg csendben tűrik, hogy kisemmizzék őket ?"

Én is kíváncsi lennék, mi változott az elmúlt 5-6 évben? Akkoriban egymást érték a gazda-tüntetések, Kossuth téri látogatások, tej-, búza borítgatások, állat-felvonulások, félpályás útlezárások, ma pedig néma csönd.
Mert ugyebár most is demokráciában élünk, az semmit nem csorbult...
kamazuka
@nyanya001: Milyen igazad van!És tényleg,korábban valóban voltak gazda megmozdulások!
szandokan
@kamazuka: @F_Viktor: Tényleg voltak megmozdulások, az egyikre még emlékszem is. Éppen egy rendkívül fontos üzleti tárgyalásra siettem Pestre autóval, amikor néhány "paraszt" a több milliót érő traktorjaikkal (volt támogatás rendesen, de hogy hová is tűnhettek el, melyik terepjáróban...) elállták az utat, és amikor szépen megkértem őket, hogy álljanak már odébb, mert sietek, akkor az egyik így szólt: Nem látsz a szemedtül, sztrájkolunk, várjá!!! Lehet, hogy a méregdrága autóm irritálhatta őket? Vagy minden paraszt igazi paraszt?
kamazuka
@szandokan: Terepjárója nem azért van a parasztnak,hogy villogjon vele,hanem azért,ha a szántás közepén lerobban a traktor ,megtudja közelíteni.Mondjuk esőben.Személyautóval bajságos volna!Esetleg a vetőmagot kell kiszállítani,mert 200 ha-os területalapu támogatásnál nem biztos hogy fuvarost fogad majd!
szandokan
@kamazuka: Lehet, ilyen esetek is vannak, de én sem ma jöttem le a falvédőről. Most nem kezdek bele különböző történetekbe, mert felesleges volna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.