A szerkesztőség bukott angyala felfedi gyerekkorát a Cross Sound fesztiválon, ahol két felebaráti pogo között próbálta megfejteni, hogy milyen keresztény fiatalnak lenni 2014-ben.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Ha Bachot veszem alapul, az Istené az elsőbbség, ha Paganinit, akkor a Sátáné a pálma, ha viszont a szférák zenéjét választom, egyik sem rúghat labdába, az a zene szerintem öröktől fogva létezik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Fradigege
Elmentem mosogatni. Csinálok valami hasznosat.
csikknorisz
@szandokan: Ezek közül a Systemet ismerem igazán, de ők sem dallamos zenével kezdtek. 15-16 éve vettem meg az első albumukat, mikor megjelent. Azon még nem sok dallamos szám volt, nekem mondjuk bejött. Utána jött a Toxicity album, azon már dallamosabb zenét játszottak. De ezzel nem kanyarodtam el a témától, ugyanis rögtön ezzel a számmal indítottak az első albumukon: youtube.com/watch?v=fcui8qC9D_4
Sátánistának éppen nem nevezhető a szövege, inkább csak egy fricska Jézus követőinek.
szandokan
@Fradigege: Mosogatni? Erre találták ki a mosogatógépet. Egy jó férj kíméli a feleségét...:-)
szandokan
@csikknorisz: Egy kis fricska az szerintem belefér a szövegekbe. Rózsaszín Pitbull ismerős? :-))) A System első igazán jó lemeze a Toxicity volt valóban, de nekem a Mesmerize/Hypnotize páros volt az igazán nyerő tőlük. Hihetetlen dallamokat énekelt ezekben ki Serj, kár, hogy a szóló lemezei már nagyon lagymatagok.
csikknorisz
@szandokan: Persze hogy ismerős, már itt is idéztem tőlük néhányszor. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.