Felelős-e a Szent János Kórház pszichiátriája, ahonnan a tragédia előtt egy nappal korábban kiengedték A. Áron Gergelyt, aki a Combino alá rúgott egy idős asszonyt pénteken a Margit hídnál – a hvg.hu információi szerint ezt is vizsgálja a rendőrség. A kórház azt ígéri, együttműködnek a hatósággal, és állnak a vizsgálat elé, de addig is belső eljárást indítanak. Szakértőink szerint az egész védekezést arra építhetik majd, hogy a férfi nem volt beszámítható.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sentinel216
@Horizont: "Komoly bajok vannak a rendszerben...talán ezt fontosabb lenne megoldani, mint a stadionokra pazarolni milliárdokat!"
Azt írják erről a rugdalózó gyilkosról, hogy a híresztelések ellenére nem végezte el a jogi egyetemet, csak az államvizsgákig jutott.
Van aki elvégezte és most egy egész országot rugdos a gödör mélyére, mégsem hozzák nyilvánosságara az elmeorvosi kezeléseinek eredményeit.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nmaria
@Horizont: Miért fájna, ez olyan nagy tragédia?- soha ennél nagyobb baja ne legyen Orbán Viktornak. Egyébként a Bors írta, lehet nem is igaz.
nmaria
@Horizont: Jó, hát csak röhögjél, szabad!
nmaria
@csip-csop: De olvasok, csak biztos fordítva tartom a kezemben, nem úgy, mint te.
pityuka
@nmaria: Mentálisan te sem vagy toppon.
Bástya Elvtárs
Miért zártak be annyi pszichiátriai gondozót országosan?! A kórházak nem győzik felvenni azt a plusz beteget, ami ezáltal keletkezett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.