Az egyetlen érdekes kérdés, hogy egy nyilvánvalóan zavarodott elméjű embert nemsokára megint megtisztelnek-e az érpatakiak azzal, hogy rábízzák a falujuk irányítását.

Forrás: Válasz.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Ha megvalasztjak, meg is erdemlik.
Huzzanak voros vodrot a hibbant fejere, hogy jol felismerteheto legyen, mielott valakit a villamos ala rug.
Yoda69
Ha megvalasztjak, meg is erdemlik.
Huzzanak voros vodrot a hibbant fejere, hogy jol felismerteheto legyen, mielott valakit a villamos ala rug.
freemanpetya
Az a baj, hogy meg fogják választani (Magyarországon nem az okosra hanem a degenerált bolondokra hallgat a többség) de amiatt amit csinál már vállalhatatlan lesz mindenhol. A doktorijáról miért nem beszél meg a költségtérítéséről? Korábban még nagydoktorival írta a nevét aztán kiderült, hogy ezotéria "doktor" (jós-doktor) a költségtérítéséről meg nem nyilatkozik mert feltehetően a falu pénzén jár színészkedni ország-szerte. Ez az ember egy vicc. Szégyen a hely ahol ez vezető lehet.
volvós
..." szerintem Érpatakon is döntő többségében jóravaló, normális emberek laknak. Egyedül ők tehetik meg, hogy kirúgják a sámlit Orosz Mihály alól, "...

Csak könyörgöm, elötte tegyenek egy kötelet a nyakára !!! Ahogy szokás !!
joopapa
Miért a fityeszt nem újraválasztották, méghozzá kétharmaddal! Ennek a gyakorló elmebetegnek is biztos van annyi követője aki újraválasztja!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.