Az Index információi szerint Horváth Csaba, az MSZP korábbi főpolgármester-jelöltje a kerületeknél próbálja támadni Falus Ferenc volt tiszti főorvos jelölését Budapest élére. Csakhogy aki a volt tiszti főorvosban szürke alakot lát, az alaposan téved.

Forrás: Válasz.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

töky
Csak az a baj, hogy Taplós Pista még ennél a figuránál is dörzsöltebb. Meg ismertebb is. Újra érik a kétharmad. A baloldal újra betlizni fog és utána szép lassan eltűnik, mint az SZDSZ, MDF Kisgazda meg a többi " rendszerváltónak " mondott párt. És akkor nekünk örök időkre itt marad ez az apró barna ember a sleppjével együtt és röhöghet a pofánkba.
Emberek ! Ezt elqrtuk ! Nem kicsit, nagyon. Leszünk viktorrabszolgák 9,0 millióan, meg seggnyaló a rabló slepp egymillióan. De hát ezt akartuk kétharmaddal áprilisban. Megkaptuk. Köszönjük kétharmad.
human
Ügyes lejárató cikk.
"miután a kismamákat megbetegítő H1N1 járvány kitört" résznél erősen átüt a jobbik érzés.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.