A Fidelitas szerint az Együtt-PM-es Juhász Péter a drogügyei miatt sem politikus, sem közéleti szereplő nem lehetne.

Böröcz László, a Fidesz ifjúsági szervezetének ügyvezető alelnöke csütörtökön az MTI-nek azt írta: jogerősen kétszer ítélték el droggal való visszaélés miatt – egyszer kábítószer-termesztésért, egyszer pedig kábítószer-csempészetért – az Együtt-PM V. kerületi polgármesterjelöltjét, Juhász Pétert.

Felháborítónak nevezte, hogy az Együtt-PM pártszövetség ilyen embert jelöl Belváros-Lipótváros polgármesterének. A baloldali pártoknak azon kellene elgondolkodniuk, hogy tudnának-e támogatni egy olyan embert, aki nyíltan propagálta a drogfogyasztást, illetve ma is kiáll a drogliberalizáció mellett – fogalmazott Böröcz László.

A kormánypárti politikus Juhász Péter korábbi sajtótájékoztatóira utalva megjegyezte: "alaptalan vádjaival, rágalmazásaival csupán a saját múltjáról akarta elterelni a figyelmet”.

A Fidelitas csütörtökön kordont állított fel az Együtt-PM budapesti irodája előtt, amivel azt akarták jelezni, hogy a belvárosiak nem kérnek Juhász Péterből, "nem kérnek egy olyan emberből, akiről a bíróság kimondta, hogy fokozottan veszélyes a társadalomra.”

A szervezet az Együtt-PM-et Juhász Péter jelöltségének visszavonására szólította fel, megjegyezve: a szocialista Steiner Pál "legalább nem büntetett előéletű".

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
FidelittaSSos köcsögök! A szombathelyi fideSSes drogbáróknál kezdjétek a tisztogatást.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.