Mérnök, orvos, juhász. Hamarosan a diplomás emberek közé tartoznak mindannyian. Egyetemi juhászképzés indul Magyarországon - mindjárt három egyetemen is. A dolog komolyságát jelzi, hogy a három egyetem rektora erről megállapodást is aláír a juh- és kecsketenyésztők szövetségével. A szakemberek szerint azért van szükség az egyetemi juhászképzésre, mert az országban dolgozó körülbelül hatezer juhász tudása elmarad a mai kor követelményeitől.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Most, hogy "kissé lazultak" az egyetemi tanárok és egyéb vezetők kinevezésének feltételei, szerintem egy hozzáértő ember is befér közéjük. Tanszékvezetőként nem lógna ki közülük a korábban lesajnált juhász, Stadler Józsi. Lopásban meg egyébként még egy sima városi önkormányzati képviselő is simán lekörözi, tehát okafogyott a fanyalgás. A szakmai és menedzseri gyakorlatát pedig aligha lehet kétségbe vonni. Hogy nincs offshore cége? Majd felnő a miniszter urakhoz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.