A Blikk az Egyesült Államokban érte el az állítólag eltűnt Bárdos Andrást, aki az RTL Klubról is elmondta a véleményét.

A lap elsősorban arra volt kíváncsi, visszajönnek-e Magyarországra, vagy igazak a híresztelések és külföldön képzelik el a jövőjüket. "Hosszú távon nem tudom mi lesz, de Anna lányom most lesz elsős, iskolakezdéskor Budapesten vagyunk" – válaszolta Bárdos.

"Pár évtizede igazi sztárjaink voltak. Vitray, Kudlik, Hofi, Albert Flórián, Ruttkai Éva, sorolhatnám. Ma valóságshow-hősök a sztárok, pár napig. Még az ebben a műfajban kiemelkedő RTL Klub is celofánembereket szerepeltet, olyanokat, akik nem sokat csináltak azonkívül, hogy szerepeltek egy műsorban" – tette hozzá és megérti azokat, akik máshol képzelik el a jövőjét.

Siránkozott a politikai újságírás színvonala miatt is és elmondta, a rendszerváltás óta lényegében egyetlen fontos problémát sem sikerült megoldani. Sem a szegénységet, sem a cigánykérdést, sem az egészségügy, sem az oktatás problémáit.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
Ha egy kereskedelmi televízió nem sugározna -finoman szólva-gagyi műsorokat, minimális lenne a nézettsége. Ha minimális lenne a nézettsége, a cégek hülyék lennének súlyos milliókat fizetni a
reklámokért. Ha nem lennének bevételeik a reklámokból, akkor Bárdos Andrásnak és Máté Krisztinának nem adhatnának annyi suskát, hogy akkor utazzanak az USA-ba, amikor kedvük tartja, hanem itthon rághatnák a küszöböt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Engem nem lep meg bárdos nyilatkozata. Régóta tudom, milyen gerinctelenek a nagyságos asszonnyal együtt. Most csak annyi történt, hogy ezt közszemlére is tette. azért az RTL helyében simán kirúgnám mind a kettőt.
kkalman
@Mangu: Azért van más is ami változott az elmúlt 25 évben.
Volt valahol a Kárpát medencében egy ország, melynek a hivatalos neve Magyar Népköztársaság volt. És jött a "mindenki által várt" rendszerváltás. A régi új hatalmasságok első dolga volt az ország hivatalos nevéből kihúzni a népet. Maradt az ország "csak" köztársaság. Ahogy az ország nevéből, úgy a felsőkörös köztudatból is kihúzták a népet. Hirtelen úgy tekintettek rá, és tekintenek rá ma is, mint szükséges rosszra, amelyet az új "elitnek" kénytelen, kelletlen el kell viselnie.
És eljött 2010, amikor sikerült összegründolni egy 2/3-t az egyik rendszerváltó pártnak. Meg is született a régi, új nóta, "a múltat végképp eltörölni". Ennek szellemében a lenézett néptől elvették a köztársaságot is, és lett az ország neve Magyarország, kissé bizonytalanul, apró betűkkel leírva, államforma: köztársaság.
És ez csak egy dolog, ami változott a címeren kívül. Jobban mondva kettő. Az ország elnevezése, valamint a nép elfelejtése a felső körökben.
mariaberta
Csak egy szerényke kérdés?

Bárdos András és Máté Krisztina is celofán ember? Hiszen -nem ingyen persze- de ott voltak a Szombat Esti láz szereplői között. Vagy náluk a celofánságot elvitte a fellépti díj nagysága??? amit másoknál kifogásolnak?
Dr plágium
@pbalage: 2 évig dolgozott az RTL-nél hu.wikipedia.org/wiki/B%C3%A1rdos_Andr%C3%A1s azt azért nem mondanám egyszeri alkalomnak. Persze nem vitatom az érdemeit és a tudását, de ha valóban celofánembereket szerepeltet az adó akkor ő is az ?
dr. prédikátor
Érdekes ez a Bárdos!!! amig itthon volt lapult min szar a gazban. Ezért kár volt több ezer kilométerre utaznia hogy onnan ossza az észt!!Amig itthon volt miért nem nyitotta ki a pofáját???
vukkocska
Szeretem Bárdos Andrást. Akkor is nagyon tetszett, amikor az RTL Klubban táncolt, mert itt tudtam meg, milyen finom humora van. Azt azonban komoly tévedésnek tartom írásában, amikor azt gondolja, hogy a politikai újságírásnak kell megoldania a cigánykérdést, a szegénységet, az egészségügyet, az oktatást. Az a mindenkori kormány feladata. Meg egyébként az ember ne ott végezze el nagy-dolgát, ahol az ennivalót kapja. Még ha ideiglenesen is, egy-egy alkalommal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.