Teljesen valószínűtlen, hogy a kormány képes fenntartható módon csökkenteni az államadósság mértékét - írja elemzésében a nemrég államosított MKB Bank elemzője, Konrád Zsolt. Még a legoptimistább számítások szerint sem érjük el az EU kötelező adósságpályáját.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
Mondjon mar valaki egyetlen dolgot amit nem buktunk el, ami nem valt szarra orban kezeben? Kiveve persze a sajat meggazdagodasukat, mert abban valoban jobban teljesitenek.
nemkati
@tivoli: Sajnos, hogy csak várom, hogy csatlakozhassak valakikhez, akik elzavarják a szemét bandát. Nem vagyok egy kezdeményező típus. Addig marad a szavazás ellenük, láthatóan 0 (nulla) sikerrel. :(
tivoli
@nemkati: ma, 14:06
Csak azért kérdeztem mert tudom, hogy veled lehet komolyan beszélni.
Semmi ráhatásunk nincs a történtekre, lásd éppen most nyertek választást. Az ellenállás nem azzal kezdődik, hogy szidjuk őket, mert legfeljebb jól pofán vágnak. Ha hiszel az őszi választásban, akkor jól figyelj az ismerőseiddel együtt, hogy még véletlenül se szavazz a fideszre. A végén meglátod, hogy mindennek ellenére önkormányzatilag is mindent ők visznek.
lajospapa
@nemkati: Szavazás? Már kétszer lehetett volna szavazni ellene. Tettük? Nem! Szerintem többször nem lesz alkalom rá. Megérdemeljük!
Németország MEGVÁLASZTOTTA Hitlert annak idején. Szépen kapott is érte,amit szerintem meg is érdemelt. Tudom a kollektív büntetés helytelen. De ha egy nép megszállás nélkül tesz olyat ami nem megengedhető akár másokkal akár magával, annak azért nem egy vezető az oka hanem a nép is. Hangsúlyozom, mindezt önként és dalolva teszi. Akkor nincs ok másra fogni a szerencsétlenséget. Nincs szovjet tank, német megszállás, stb.
nemkati
@tivoli: Olyan még nem fordult elő a történelemben, de nem is fog, hogy én véletlenül a Fideszre szavazzak. :))
nemkati
@lajospapa: Én is azt mondom, hogy ha ezt hagyjuk, akkor meg is érdemeljük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.