Nemcsak a pszichiátriáról engedték ki, hanem egy bv-intézetből is. Nem volt vele baj a rácsok mögött, így feltételesen szabadulhatott, pedig több mint egy évet kapott. Börtönben is lehetett volna az a férfi, aki csaknem két hete villamos elé lökött egy nőt Budapesten értesült a Hír24. A tettest – egyebek mellett – testi sértésben találta bűnösnek a Fővárosi Törvényszék jogerősen, idén márciusban. Egy év két hónap börtönbüntetésre ítélték. A férfi Pálhalmán ült, magaviseletével nem volt gond, így végül június elején kiengedték. Pártfogót rendeltek ki mellé egy évre. Erről a Székesfehérvári Törvényszék döntött, a szabadlábra bocsátást az érintett bv-intézet is támogatta.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Fradigege
Adnék egy láncfűrészt a kezébe és bezárnám a parlamentbe amikor éppen ülésezik a "ház". Az összes ajtót bezárnám. Se ki, se be. Aztán sör, chipsz, szotyi...és nézném a bulit a belső kamerákon keresztül.
csa-csa
@tivoli: nekem mindegy de többé ne tudjon senkit bántani ez a lényeg! márpedig ezt elzárással nem oldják meg! A böriből "jó magaviselet címén" hamarabb kiengedik, az időszakos gyógyszeres kezelés enyhe javulása esetén az idióta dokik úgy látják mehet emberek közé! Hát nem! az ilyeneket meg a világ összes rohadék gyilkosát végképp eltörölni. ad acta! többet nem gyilkol az tuti!
és lehet nyugodtan sajnálhatják "szegényt" ha akarják, de csak addig tart amíg az Ő anyját, gyerekét, akárkijét meg nem gyilkolja valami rohadék!
tivoli
@csa-csa: ma, 16:19
Nem olyan egyszerű ez csa-csa, csak gondolj bele. Senki nem lát a jövőbe, mert ha úgy volna, sok minden másképpen történne, az biztos.
kamazuka
Ilyen jogászokra van szükségünk!Meg lövöldözős joghallgatókra.
Egyáltalán felvételi ponthatároktól függetlenűl a leendő hallgatókat alávetik valamilyen pszihiátriai kontrollnak előzetesen?
Vagy a dilis-től a pszichopatáig bárkit felvesznek?
csa-csa
@tivoli: ehhez nem kell a jövőbe látni! egy bűnözésre, gyilkolásra hajlamos, pláne súlyos idegzavarral küzdő, (sors ne adja pl. skizofrén) egyénnek nincs helye az emberek között. Biztos ami tuti, senkit nem bánthat ha megszabadulnak tőlük ÖRÖKRE!
Pont azért mert annyira kiszámíthatatlan. Mit jósoljanak? Hátha nem gyilkol fél év múlva? Hát nem!!! És hidd el csak addig védik ezeket, amíg meg nem gyilkolják valakijüket!
Ja és igazad van! Ha a jövőbe látnák az ilyen emberek cselekedeteit, tényleg más lenne minden! Megelőzésképpen rögtön kinyírnák ezt a sok rohadék gyilkost. Ha elmebeteg, pláne!! Csak mert a rohadék törvények miatt nem büntethető! Ezért ha kiengedik reszkethet a családod és környezeted egyaránt, ugyanis abszolute büntetlenül gyilkolhatnak pl.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.