Két MSZP-s politikus kérte számon, mi lett a trafiktörvény károsultjaival, és hogy hogyan akarja a kormány megakadályozni a dohány-feketepiac bővülését. Meglepő válaszokat is kaptak. A Fidesz igazi arcát az mutatja, ahogy lenyúlta majdnem 40 ezer trafikos család megélhetését, és osztotta szét (részben már ismert módon) az évi 500 milliárd forintos dohánypiacot – jelentette ki Tóbiás József és Tóth Csaba abban az írásbeli kérdésben, amit Lázár Jánoshoz intéztek. Egyrészt azt feszegették, hogy mi lett azzal a mintegy 300 volt régi trafikossal, akik még hittek a miniszterelnök személyes ígéretének. Ők azok, akik pályáztak még egyszer, és bíztak abban, hogy pótlólag mégiscsak kaphatnak koncessziót. Arra is kíváncsiak voltak, hogy a régi trafikosok végül is milyen arányban folytathatták az üzletet. És firtatták az is, hogy hogyan kívánják megakadályozni a feketepiac további bővülését. Választ Seszták Miklós nemzeti fejlesztési minisztertől kaptak.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fradigege
Hát, akko' nem tom, hogy akko' most igaza van, hogy nincs feketepiac...izé...biztos nem az átszervezősdi miiatt van itten az a feketepiac...hanem akko' jó'vanmá' hé...me'hogy mutyiaznincsenitten, ha ők monják biztos úgyanvan...

Takaroggyááá
Jankó123
Egy cigi a feketézéshez nélkülözhetetlen!!!
:-))) :-)))
coyote3
Ez egy gazdaságilag és pszichikailag is hihető érv!!!
m.macskosz
@szaboria1: A földönkívüliek, azok a gaz ufók, azok csinálják! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.