- Miniszterelnök úr, láttam, hogy mennyire rosszul esett Önnek, amikor a Fradi pálya avatóján kifütyülték. - Rosszul látta. - Nem esett rosszul Önnek? - Nem fütyültek ki. - Már elnézést miniszterelnök úr, de ország-világ láthatta és hallhatta, hogy mi történt. Tele van vele az internet. - Én a köztévét néztem, meg a TV2-t. Ott nem fütyültek ki. - A Youtube-on is fenn van a videó. - Mi is feltettünk egyet, azon nem fütyülnek. - De a helyszínen, ahol Ön beszélt, mindenki hallhatta, hogy mi történt.

Forrás: fsp.nolblog.hu
Feltöltő: Dr plágium
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ehhez a szatirikus irashoz nincs mit hozzatenni, ugy jo, ahogy van, jot nevettem rajta...

Viszont azt el tudom kepzelni, hogy 1-2 nap mulva (mert kb. 5-7 nap kell egy kormany kozlemeny kozzetetelehez a miniszterelnok vagy valamelyik potentat hulyesegenek megmagyarazasahoz) megjelenik majd egy kozlemeny - esetleg Kurucz evike selypegi el, vagy a gabika razza kozben szoke sorenyet -, hogy mint koztudott , a magyar nem MINDIG futtyel koszonti a palyara sieto jatekosokat, ezzel is biztatva oket a pozitiv, jo jatekra... Sot, mi meg a rock koncerteken is igy nyilvanitjuk ki a tetszesunket, ergo: ha tehat futyultek a nepek a stadionavaton, akkor az a legnagyobb biztatas volt a Fradinak.

(Lesz ez is olyan jo magyarazat, mint Robbin Williams halalhire elhallgatasanak magyarazata az ongyilkossagi hullam elindulasaval, amire persze a kormany felkeszult: mar varjak a komoly eseteket a minden szempontbol felkeszult pszichologusok...)
karma1
Bocs, javitas: "a magyar nem = a magyar NEP " mindig futtyel...
pbalage
egyébként az is jellemző, hogy a felcsúti füstölt sonka a saját dicsőségét hirdetendő a közben folyó kajak-kenu világbajnoki aranyérmeink átadó ünnepségét ütötte ki a saját fényezése (de szerencsére inkább a kifütyülése) miatt.

Ugyanis a közben folyó esemény a következő volt:

17 éremmel zárta a moszkvai világbajnokságot a magyar csapat, váltóban is nyertek még délután egy aranyat és egy bronzot. A férfi kajakváltó nyert (az öt női arany után), a férfi kenusok harmadikok lettek. A hat arannyal, öt ezüsttel, hat bronzzal a magyar csapat lett az első az éremtáblázaton.
karma1
@pbalage: es mi van, ha viziszonya van, nem tud uszni, ( igaz, focizni se), szoval csak a lieblinget nyomja?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.