Vannak elátkozott helyek Budapesten. Ilyen a Feneketlen-tó és környéke, amely ugyan a XI. kerületben van, de mivel a területet nem az ottani önkormányzat, hanem a főváros kezeli, eddig inkább rohadt, mint szépült. Most történt egy a kapavágás.

Forrás: Válasz.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
@m.macskosz: ez is csak az őszi polgi választás miatt történt. Utána majd rohad tovább az a környék...:((( Pedig be szép volt valamikor!!!
m.macskosz
@Pálinkafőző Rézüst: A Flamenco (az "Átkos-beli" leánykori nevén Sport szállóból kilép a kedves külföldi és megcsodálhatja a hajléktalanokat, a tó partján a tonnányi szemetet,
itt-ott némi kutyaszarral színesítve...:(
Pálinkafőző Rézüst
@m.macskosz: emlékszel a Sport szállóra? :))) Jártam oda hajdanán...:)) Na meg a Park étterem, milyen csodás terasza volt..:!!! A Budai Parkszínpadon milyen jó bulik voltak! :) Most meg ahogy Te írod...:((( Szégyen...Hogy rohadnának meg a szaros stadionjaikkal együtt az eftássak...:(((
m.macskosz
@Pálinkafőző Rézüst: A szállodában nem jártam, de a most Hemigway néven futó Park étteremben előfordultam, bár nem sűrűn.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.