Bonyolult dolog a tegnapi nap híreit elemezni, kávé kell hozzá így reggel, kávé és jóféle pipadohány. No, de csak sikerült rájönni, mit akarnak jelenteni az irodalmi élet felől érkező egyre zavarosabb hadijelentések – megtévesztő manőverekkel operál a kormány, láttunk már ilyent, kalácsot kínálgat, korbácsot lóbál. Igen, Kertész Imre kitüntetéséről és a Kukorelly-afférról lesz szó. Az már mintha látszana, mi akar ez lenni, az még nem, mi a célja – de ezt már megszokhattuk. Habár olyan sokféle célja nem lehet.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Remélem, nem fogadja el! Ha igen, egy újabb óriási csalódás nemzetemben. Miért kell mindig szégyellnem magam mások miatt?
NEM FOGADHATJA EL! TÖMEGEK SZEMÉBEN FOGJA ELVESZTENI TEKINTÉLYÉT, IDENTITÁSÁT. Én a helyében élőben szégyenítenem meg Orbánt, amikor a nevem felolvasásakor a kamerák előtt jelenteném ki, hogy diktátortól nem kell semmilyen kitüntetés! Reménykedjünk...hátha így lesz.
Ha mégis elfogadja, egy világ omlik össze bennem.. Minden reményemet elvesztem... Akkor ez a magyarság számára a vég kezdete. :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.