Rájár a rúd a kiskereskedőkre az e-kasszákkal: a több határidő-módosítás, visszavont forgalmazási engedélyek után most az egyik forgalmazó kotlik több hónapja a pénzükön, kassza meg sehol. A forgalmazó állítja: augusztus 31-ig mindenkinek szállít, aki megfizette a gépek árát - aki viszont visszatáncol a megrendeléstől, azt még búcsúzásképp pár ezer forinttal legombolja.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csikknorisz
Ballib ármánykodás ez a cikk, természetesen gördülékenyen zajlik minden, és az egész egy sikertörténet. Én se álltam tegnapelőtt fél órát sorban a boltban az onlájn kasszafaszakodás miatt.
rugacs
Nem csak egy forgalmazó szélhámoskodik!
Nekem egy másik forgalmazó küldött egy emailt, hogy az 50ezres állami támogatást jún.30-ig lehet igénybe venni.
Mivel márc.5-én ki lett fizetve teljes áron a gépem, jún.11-én azt közölte a cég, már lemaradtam az állami támogatásról, s bár elismerik, hogy miattuk, ha kell a gépem, akkor fizessek még én 50ezret.
Mint megtudtam, sok olyan kereskedővel próbálják ezt megcsinálni, akik csak 1 gépet rendeltek, nyilván úgy gondolják, ekkora összegért úgysem perlik be őket.
Hát én bepereltem a céget :-)))
Most naponta küldözgetik az email-eket, hogy "Kedves ügyfelünk ...
Elmehetnek a jó francba, ha nem fizetnek, megy a végrehajtó!
Precedensnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.