Nemcsak Rogán Antalnak vannak a Fideszben fura ingatlanügyletei. Zavaros szombathelyi esetünket, amely egy 516 négyzetméteres ingatlan adásvételéről szól, dokumentumokkal együtt közöljük. (...) A magyarnarancs.hu írásban kérdezte meg a tanácsnok asszonyt, hogy hová lett 2012-re az 516 négyzetméteres szombathelyi ingatlana, és melyik ingatlanának értékesítéséből származik a 4,5 millió forintos megtakarítása, és az újabb, 2012-ben vásárolt 31 négyzetméteres lakás ára. Dr. Takátsné dr. Tenki Mária minderre úgy reagált: „mivel a vagyonnyilatkozataim figyelmes elolvasása eredményeként csak egy válasz a logikus, mégpedig az, hogy az 516 m2-es ingatlanomat értékesítettem, abból származik a megtakarításom, amit 2013-as vagyonnyilatkozatomban szerepeltetek.”

Forrás: magyarnarancs.hu
Feltöltő: ancika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kukac50
Ezeket miért nem büntetik? Ha valaki az adóbevallását 1 ezer forinttal elírja azt büntetik,milyen képviselő az aki nem tudja becsületesen kitölteni a vagyon nyilatkozatát?
Hazug csaló?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.