Valaki fejbe verte a pusztaottlatkai vadaspark egyik lámáját. Ezen a polgármester annyira bepöccent, hogy a Facebookra írt fenyegető üzenetet, amit az Index talált meg.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pbalage
@szandokan: ugyanis írtam az ürgének, ám válaszra se méltatott, sőt törölte.. ez a fajta fideszes jelenleg úgy kamuzik, hogy az állatok iránti együttérzésedet használja fel szavazatszerzésre.
Ki merem jelenteni, hogy szerintem nem történt semmi, a hozzászólásomat is direkt lementettem, kíváncsi vagyok, mit kamuzik össze, ha véletlenül botrányt csinálok belőle.
szandokan
@pbalage: Ismerem Simonkát, Pusztaottlaka meg nincs messze tőlem. Szerintem azért törölhetett téged, mert beszóltál neki. Amúgy meg nem szokott reagálni senkinek, még a Fideszes hozzászólóknak sem. Neki szívügyei az állatok, plusz nem egy gyereknapot hozott össze már, ahová nem kellett belépőt fizetni senkinek. Az Orosháza-Tótkomlós közötti útszakasz felújítása is részben neki köszönhető. Te haragudj rá nyugodtan, akár kételkedhetsz is a szavaiban, de ettől még nem szavazna rá senki, ő nem azt ajánlotta fel az embereknek, mint egykoron Demszky, hogy kifizeti az elmaradt villanyszámlát, ha rá szavaznak.
pbalage
@szandokan: hát ha annyira ismered, akkor legyél szíves megmondani neki, hogy legyen kedves bizonyítani az ügyet, mert felettébb nem hiszek neki, (ezt nem magának köszönheti, mert én nem ismerem személyesen, hanem a haverjainak, akik folyamatosan bizonyítják, hogy hazudoznak)

ez volt az üzenet, csak hogy lásd:
"a felvett videót legyen kedves feltölteni ide, vagy feljelentést tenni, ellenkező esetben az emberek együttérzésén alapuló politikai átverésnek fogom gondolni az egész ügyet. (képviselőként amúgy sem így cselekszünk, úgyhogy pranknak gondolom)"

várom a haverod válaszát.
pbalage
@szandokan: egyébként ez az ürge mit ígér? Folytatjuk, vagy esetleg van valami konkrétum is? (ez csak pusztán érdeklődés, nem kötekedni akarok)
pbalage
@szandokan: jelenleg ennyit találtam:

Tegnapi napon a köztársasági elnök bejelentette az őszi önkormányzati választások időpontját. Október 12-én polgármester- és önkormányzati képviselő-választás lesz, ugyanezen a napon döntünk a helyi nemzetiségi önkormányzatok képviselőiről, illetve leadhatjuk a voksunkat a megyei közgyűlések képviselőjelöltjeire is. Július 31-én, csütörtök délután a Fidesz színekben induló jelöltek számára a következő időszak feladataival kapcsolatban irányba állító egyeztető fórumot tartunk. Aki szeretne, ott lenni, kérem a helyi Fidesz csoport elnökével, valamint Szegedi Balázzsal vegye fel a kapcsolatot."

ez nuku. számonkérni ezt nem lehet.
szandokan
@pbalage: Elég, ha csak folytatja, amit elkezdett. Ő egy olyan ember, aki valóban azért dolgozik, hogy a kistérségekben színvonalasabb legyen az élet, Tótkomlóson például elindult a szennyvíz elvezető kiépítése, óvodákat újítanak fel, járdákat csinálnak, de Orosházát is írhatnám nyugodt szívvel ezekkel kapcsolatosan. Fetsernek ehhez nem volt elég 3 ciklus sem, neki csak a 10 % volt a lényeg(a Tesco is így épülhetett csak meg), no meg a Nagyszénási fürdő teljes tönkretétele, ahol köztudottan az ország legjobb gyógyvize volt megtalálható. A baj az volt, hogy ez ütközött Gyopárossal...Majd megkérdezem tőle, hogy mi volt konkrétan ez a láma ügy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.