Pénteken egy rendkívüli ülésen döntöttek arról, hogy a Ferenciek terénél lévő déli Klotild-palotát is eladják. 2,15 milliárdért a törökök foglalhatják el az épületet.

Az idén júniusban alapított, török befektetők által tulajdonolt Melis Investment Kft. szállodát kíván nyitni a Klotild-palotapáros déli épületében. Korábban az északi Klotildot jordániai üzletemberek vásárolták meg, amelyben a felújítást követően megnyitották a Buddha-Bar nevű luxusszállodát. Ennek a 2012-es megnyitóján részt vett többek közt Orbán Viktor miniszterelnök, Erdő Péter bíboros-érsek és Schmitt Pál korábbi államfő is.

A nagy Rogán-féle ingatlanértékesítési csomagból, most már csak a Szent István tér 15. alatt található, volt Vendéglátóipari Múzeum épületét nem tudták értékesíteni.

A nemzetközi, nyílt, többfordulós pályázaton az Özyer-család pályázata felelt csak meg minden előírásnak, így nekik a vételár megfizetése mellett vállalnia kell öt éven belül a teljes felújítást. Az eladásról a képviselő testület egyhangúlag döntött – írta a napi.hu.

A Céginfo.hu adatai szerint a Melis Investment Kft.-t 2014. június 24-én jegyezték be, hárommillió forint jegyzett tőkével. A cégvezető az 1988-as születésű Ömer Özyer, míg a kft. többségi tulajdonosa Süleyman Özyer, további része van még Ömer Özyernek és Metehan Özyernek.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
Az előző városvezetéskor, kormányokkor ha egy fabódét eladtak, már állt a bál, meg kerepeltek fel-alá, hogy kiárusítják a hazát... Érdekes.

De hát gondolom valami leesik Rogánnak is ezekből az üzletekből, neki is fenn kell tartania valahogy a luxuslakóparkban a "lakáskáit".
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
Ez a nyikhaj nem tudja, hogy Magyarország nem eladó ?
Fradigege
Idegen kézbe mindent. Mondom én, hogy viktórióék nem Magyarok. Csak megjátszák a nagy nemzetit. A kis ötkeres bibsi gyereknek pedig nem véletlenül dagadt meg a buxája. A keresztény alapokon nyugvó Magyarországot kiárulják az ottománnak. '56-ban ezért lámpavas járt.
Desischado
Már megint egy zsíros üzlet a haveroknak és rogán tóninak!
DR Eric CARTMEN
Még gyorsan eladjuk, hátha megbuknak az V. kerületben?
kukac50
Eladnák ezek még az anyjukat is, csak gazdagodjanak az ország kárára!!!
Desischado
@kukac50: Drága jó istenem, de igazat mondtál!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.