Szép. Ha volna fölös havi 3200 euróm, még be is költöznék Rogán Antal, Varga Mihály és Puskás András szomszédjába. Legalább uszodára, szaunára és konditeremre nem kéne költenem többé soha. “Vásároltunk egy lakást a feleségemmel együtt 5 éve egy 20 éve épült, 32 lakásos budai társasházban, majd amikor megszületett Áron fiunk, kibővítettük azt” – Rogán Antal. “Ez a város legmenőbb lakóparkja.” Ezt már nem Rogán Antal, de még csak nem is volt helyettese, a szintén Pasa parki lakos Puskás András mondja, hanem az ingatlanügynök. Jó, ő érdekeltként dicséri a helyet, úgy tudja, hogy egy Oklahoma City-i amerikai üzletembernek keresek lakást, akinek nem tétel az a havi 2870 euró (kb. 900 ezer forint), amiért a kiszemelt, 148 négyzetméteres lakást bérbe adják. Nem, a négyzetméterenként 550 forintos közös költség sem jelentene gondot. A ház amúgy nem húsz, hanem 14 éve épült, és 2001 óta lakják.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Körbeültethetné már valaki ezeket a kiválóan lopósokat-meséljék el hogyan csinálják illiberális kommunizmusukat.
pbalage
ugye a tóni saját kezűleg ásta a medence alapját, azért lett ilyen gyönyörű?
joopapa
Ennek az arogáns blikkes tonyonak is csak megszületni volt nehéz! Én kiköltöztetném az ócsai lakóparkba, vagy egy tanyára az alföldre ugyis kapott az 5-ik kerület a tanyafejlesztési programra lóvét! Legalább élvezhetné a tanyasi jó levegőt, ott is van terasz, meg lehetne kondizni az ásóval :-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.