„Hát Viktor, mondd el legközelebb a Mengyelejev-táblázatot!”- így reagált a miniszterelnök szavaira Kéri László az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@szandokan: És megint telibe lőtte a dolgot!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szandokan
@Mobil123: A Heti hetest soha nem szerettem, politikai humornak egy nagy nulla. A propit kihagyni? Nehezet kérsz...:-))) Egyébként meg én nem szoktam senkibe belekötni, a balos csoportnak fáj az nagyon, hogy van itt olyan, aki jobboldali. Egyébként meg nincs vezírem.
dzurinda
@szandokan: Senkinek nem az fáj, hogy "jobboldali" vagy (gondolom, tudod, miért tettem idézőjelbe a "jobboldali" szót). Az a probléma, hogy kritika nélkül elfogadsz mindent, amit a neked szimpatikus párt mond, csupán azért, mert zsigerből gyűlölöd a másik oldalt. Ilyen ember mindkét oldalon nagyon sok van, te egy vagy közülük. A másik oldalról is elkeserítő, ha valaki nem képes egy kicsit sem kritikusan gondolkodni.
magyarbakancs
Kéri: Orbánnak magától már nincsenek ötletei.
Ez nem igaz.
Egy olyan típusú embernek mint Orbán mindig vanak ötletei.
Az agya jár mint a verkli.
Megbecsülésre törekszik.
Magyarország megmentése ,felemelkedése,menybe menetele a legfölsőbb cél kitüzése.
E gondolatkör körül forog a gondolatai.
Mobil123
@szandokan: Ja ?! Akkor csak a vicc kedvelőket nem csipázod??? Tényleg nem a vezíred ! Elnézést a tévedésemért!! A barátod!! :-)))
Mobil123
@szandokan: Jaj lemardt!.-)) A Heti hetes gondolom csak akkor tetszett Neked amikor Gyurcsány vagy Bajnai brigád volt kormányon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.