Tettlegességig fajult, amikor a holland sajtó arról érdeklődött volna, mit üzen Orbán Brüsszelnek. Orbán Viktor Sopronpusztán a Páneurópai Piknik 25. évfordulója alkalmából szervezett ünnepségen vett részt. Több tudósító is próbálta megközelíteni, ez szokás szerint nem volt könnyű. Egy holland tudósító arról érdeklődött, mit üzen Brüsszelnek. Havasi Bertalan miniszterelnöki sajtós nemcsak testével védte a kérdésektől Orbánt, de el is tolta a mikrofont. A tudósító erre a fejére ütött egy kicsit a mikrofonnal. Havasi erre feldühödött.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Hát ezen most jót vihogtam:-)))) Egyszer csak meggyepálják ezt az izomagyút .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mariaberta
Nem tudom, Orbán sajtósa miért van felháborodva? Nem a gazdája vezette be a KOKIT?
Hát most Ő kapta.
human
Gondolom a holland sem találkozott még ennyire tapló sajtóssal.
F_Viktor
Én is jót mosolyogtam, de le is döbbentem, hogy Magyarország miniszterelnökének sajtófelelőse (még nem kapott kormánybiztosi rangot?) NEM TUD ANGOLUL!!!
Fradigege
Ezen a buzgó mócsingon nem lehet napirendre térni. Hogy né' má' ezki???!!! Ütni való feje van. És az a nyomulás. Ezt otthon dugják.
Desischado
@F_Viktor: Nem ő az egyetlen! Ide csak a bunkók, aljasok, embertelen herék kerülhetnek be! Csodálkozol, hogy ilyen poszton van, és nem tud angolul, (pedig kéne!), elég az, hogy nyalni a jelek szerint nagyon jól tud! Kell ennél több? Csak az ilyen értelmes embereknek, mint te vagy én, illetve bárki, aki úgy gondolja, hogy bizonyos állásokhoz valamilyen tanulmány is kellene!
F_Viktor
@Desischado: Igen, vannak tudásbeli hiányosságaik az országot irányítóinak :-)
Kicsi ország, nekünk ilyenek jutnak...

Erről jut eszembe, történt már olyan is, hogy Orbán beszéd hivatalos fordítását Eltolcsy 19 éves érettségizett rokona készítette el.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.