A miniszterelnök szerint a rendszerváltáskor nem kellett volna egy az egyben átvenni a liberális nyugati modellt.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
A viktorkának nem csak a liberalizmussal van baja a demokráciával is! Neki inkább egy Észak Koreai modell felelne meg, szeretne örökös miniszterelnök lenni! Csak az az igazság hogy a liberális országokban mint például Svédországban élnek az emberek a legjobban! De a legnagyobb hiba az volt viktorka,hogy apád letolta érted a nadrágot
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
@human: Majd az önkormányzati választások előtt tán csak megbíznak valakit egy kis karakter-gyilkolászásra.
human
@F_Viktor: Hát mostmár ideje lenne a bal oldalnak is beletanulni ebbe a karaktergyilkolászósdiba. Csak arra kell figyelni, hogy minden legyen megalapozott. Persze nehezíti a dolgot az, hogy az ügyészség a fideszt szolgálja a kiszivárogtatásokkal és jól időzített látványos bilincsbe veréssel, rabosítással.
F_Viktor
@human: Régóta mondom, hogy a fityeszt csak a saját fegyverével lehet legyőzni.
Tévedtem tavasszal, mikor azt gondoltam, hogy a közmédia elfoglalása ekkora befolyással lehet a Zemberekre.
Az RTL-t hibáztatom, hogy csak most, a választások után járja körbe az igazságot. Mentsége csak annyi, hogy ő volt az egyike azon kevés médiának aki eddig is viszonylag korrektül tájékoztatott. Viszont az igazság felderítéséért nem sokat tett.
Ellenben a köztévék hetekig csámcsogtak egy-egy gumicsontot, s ahogyan írtad, a nyomozószervek, ügyészség politikai indíttatású támogatását is élvezték

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.