Az esélyteremtés az állam egyik legfontosabb feladata az ifjúságpolitikában – jelentette ki Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere csütörtökön Szegeden.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tisztesség
Mikor lesz esélye a fiataloknak magánszektorban, miért csak papíron dolgoztatják 4-órába a munkaadók, közben meg 10-12-órába dolgoznak. Könnyen beszélnek a munkaadók és kíméletlen körülmények között, dolgoztatják őket a törvények nem érdeklik, az ügyvédek segítik a törvények kikerülésében! Több százan dolgoznak így Szegeden, kik a felelősek a tisztességtelen munkavégzésekért? Depressziós állapotba kerülnek a fiatal munkavállalók az embertelen munkaadóktól.
esdi
Szép ez az esélyteremtés - új hivatal - új vastag borítékú vezetők és sleppjük - mibe fog ez nekünk kerülni?
human
Az esélyteremtés a legfőbb feladatuk. Balog Zoltán egy-két napja utalt rá, hogy a felsőoktatás a középosztály privilégiuma lesz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.