A kiskunfélegyházi polgármester azt állítja, hangfelvételt készülnek róla nyilvánosságra hozni, ha elindul az önkormányzati választáson. A felvételt ugyan nem hallotta, csak néhány részletét, de azokból tudja, hogy biztosan manipulálták az elhangzottakat.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Ők már csak tudják milyen a manipulált felvétel...
világlátó
Az önkormányzatok választott polgármesterei között szerencsés esetben vannak intelligens, kellő önuralommal, önfegyelemmel , kultúráltsággal, sokoldalú ismeretekkel bíró, nyitortt, állandó tanulásra, új és még újabb tapasztalatok megszerzésére fogékony, barátságos, de mindenkor korrekt, visszafogott és udvarias, a provokációkat is szellemes riposztokkal visszaverő, szerény, családi életében példamutató, a társadalmi együttélést mindenféle körben jól kezelő, fizetését transzparens módon felhasználó , adományozó, és a korrupció árnyékától is kívül eső polgármesterek. Igen, biztosan vannak ilyenek nem kis számban. Aztán vannak mások is. olyanok ők mint mi. Vannak tiszteletre méltók és kevésbé tiszteletre méltók. Megfelelni a lakosság minden rétegének úgy sem lehet. A sértések pedig jönnek rendesen. Akár mit is teszel, valakinek mindig lesz olyan rágalom a szájában, amitől - bármennyire tudod hogy nem szabad, mégis megsértődsz és dühös leszel. kiválasztódnak a választók. ha akarod , ha nem. Lesznek akik úgy tűnik melletted állnak, de vigyázz, csak addig, amíg érzik símogató kezed és gondoskodásodat férjükről, fiukról . Lesznek azok, akikről sosem tudod hol is állnak, lesznek a folyton követelődzők a munkahelyért, a segélyért, az utcai világításért, a kátyúkért, a rossz időért és ki tudja még miért.. Ahogy a választásnak vége, egyre kevesebbet jársz gyalog a település utcáin, mert mindig megállít valaki, aki az anyja sírjára esküszik, hogy az egész rokonsága rád szavazott, de igazán adhatnál egy kis segélyt. Lassan , de biztosan bezárkózol az irodádba és igyekszel távol maradni az utca eseményeitől. Körbebástyázod magad leghűségesebb és leglojálisabb tisztviselőiddel, akik úgy is csak azt az információt viszik eléd, amit hallani akarsz.. Fogollyá lettél .
Nincs más mint pártodat átvilágítani és megtalálni azokat, akik elfogadnak, majd támogatnak. Persze te is támogatásodról biztosítod. Kapsz pénzt a beruházásokra, gondosan számolsz, mert nem minden a tiéd abból. Stb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.