Egy síró kisgyerek, egy fakezű vízöntő, egy ló, egy kárörvendő kameraman és egy baloldai főpolgármester-jelölt: egy igazán félresikerült jégvödrös videó hozzávalói.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Én meg azon röhögtem mikor Orbán bement egy boltba és rákérdezett a cigarettákra. A boltos meg mondta neki, hogy ő nem nyert, hanem az út túloldalán lévő bolt. Rossz boltba ment be Orbán :) Epic fail
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
A gyűjteményemben :) , de a youtubon is fenn van valahol. Az a baj, hogy nem emlékszem hol történt. Szegény gyerekeket is simogatott. Ez miatt néztem meg a videót, amiben ráakadtam a boltos jelenetre.
human
@dömdödöm: Meg fogom találni, csak idő kérdése.
pbalage
Hát, most látom először, ez valóban eléggé szánalmasra sikeredett, (nagyjából mint az összes többi ilyen videó)

Azt gondolom, hogy ennek a Falusnak fogalma sincs róla, hogy hogyan is kell megnézni egy felvett videót akár egy telefonon is, még mielőtt feltölti a tecsőre.

Úgy lehetett, hogy kérdezte az android, hogy
"Feltölti?" "Eltárolja?"
és az új dolgok megismerésétől eredő izgalomból adódóan keletkezett kézremegés hatására véletlenül a bal oldali gombot nyomta meg.

Esetleg a háttérben tartózkodó ló, vagy a síró unoka is segítséget nyújthatott volna a technikai kérdésekben.

A kérdésem az lenne ehhez az illetőhöz, hogy azt a sima 80-as évekből családi ereklyeként őrzött ratyi lemezjátszót vajon képes-e kezelni?
tivoli
@pbalage: Ugyan kérlek. Látogass el Falus úrhoz és tanítsd ki, hogy kell profin intézni egy rövid vídeót, mielőtt még komoly gondjai támadnának idétlensége miatt. :-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.