Nettó 6 millió 300 ezer forintért bérelne kávégépeket a pécsi önkormányzat két évre, 11 régit le akarnak selejtezni ugyanis – hangzott el hétfőn az RTL Híradóban. Az indoklás szerint a régiek gyakran elromlanak, ezért bérelnének közpénzből újakat, havonta és darabonként 24 ezer forintért. Az önkormányzatnál az RTL Híradó megkeresése után azt közölték: újratárgyalják az ügyet, hogy a leggazdaságosabb döntés szülessen.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bundi
@Mobil123: hát ezen sajna te nem tudsz változtatni...esetleg annyiban, hogy keresel egy kevésbé sötét élhetőbb helyet...
Mobil123
@bundi: Ebben az országban nehéz ilyen helyet találni.És én szeretem a hazámat .Reménykedem azért hát ha lesz jobb.
1magyar
Kávégép üzemeltetők még fizetnek is érte ha valahová kihelyezhetik az automatáikat.
Fordítva ülnek ezek a lovon.
bundi
@Mobil123: tedd...
@1magyar: nem...nem ülnek fordítva...
nekem nagyon úgy tűnik, mintha a város kibérelné ezeket pár évre szép összegért és az üzemeltetők visszaosztanának belőle valamennyit...
Dr. Felipe
Felkérem páva polgármester elvtárs urat hogy nyissa meg a közgyűlést.

Első napirendi pont: Kávéfőző bérlés a tuggyuk kiktől.

Elvtársak és elvtársnők, ezt újra kell gondolnunk mert az hogy 6 milláért béreljük a gépeket, lássuk be ez elkurtuk, nem kicsit nagyon. Amit mondtunk (olcsó kurmányzás) az nyilvánvalóan nem igaz. Hazudtunk reggel délben meg este. Ilyen böszmeséget (6 millás kávéfőző bérlés) még Európa nem látott.

Úgyhogy ezt gondoljuk át még egyszer elvtársak és elvtársnők. Mikor Felcsút akadémiába fél milliárd "nem közpénzt" toltak be a múlt héten akkor mi is bérelhetnénk 600 milláért is az a kurva kávéfőzőt. Adjunk már a normatívának mikor Magyarország jobban teljesít.

Éljen páva elvtárs, éljen a párt, éljenek a munkásőrök.
volvós
@Mobil123: tegnap 20:15
Ha mégsem találsz, ajánlottam már Neked egy megoldást...
Mèg most is tartom...:-)))))))))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.