A szeptember 15-i héten kezdődhet meg az Országgyűlés őszi ülésszaka, az október 12-re kitűzött önkormányzati választás előtt azonban biztosan lesz szünet. Ezt leszámítva a Ház várhatóan decemberig az eddig megszokott rendben, vagyis minden héten összeül - olvasható a Magyar Nemzet keddi számában.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lópicigáspár
Ugyan minek!? Elég, ha a vezér megmondja a tutit, oszt jónapot!
pbalage
az én kérdésem is az, hogy minek:

kábé úgyis az lesz az eredmény, mint az Az MSZMP 1985. évi, XIII. kongresszusán:

Csak egy röpke részlet, utána mindenki döntse el, hogy von-e párhuzamot a mostani eseményekkel:

"Az országos pártértekezlet időpontjáról a KB 1988. március 23–24-ei ülésén határozott. Összehívásának indokai között hangsúlyozták, hogy a gazdasági gondok negatív ideológiai, politikai és erkölcsi jelenségek hatnak a pártra is, s jórészt ezek következményeként rések keletkeztek a párt egységén, „a kommunisták nehezen igazodnak el a politikai élet eseményeiben, elbizonytalanodás tapasztalható körükben, mindez gyengíti a párt cselekvőképességét éppen akkor, amikor a legnagyobb szükség lenne rá."

akit esetleg érdekel, itt az egész:
www.arcanum.hu/mol/lpext.dll/mszmp/dc8/dcb/dcc?f=templates&fn=document-frame.htm&2.0
Senara
Minek - minek porhintés , lássuk , pártunk és kormányunk dolgozik . Arogáns Antika teljesítmény bérezésre tesz majd javaslatot . Szépen hangzó felszólalásokat várnak a 2/3 tól és M1 harsogja a szép ígéreteket .
pbalage
nagyon ajánlom mindenkinek a fenti linkemet, akinek van türelme és ideje hozzá.

"Nyers Rezső politikai megnyitó beszédében hangsúlyozta, hogy az 1988 májusi pártértekezlettel lezárult egy korszak és valami új kezdődött."

mindenre megfelelő választ és párhuzamot lehet találni benne Orbán Viktor és az MSZMP ideológiája között.

Ki a kicsoda? Miért? Hogyan?
Fárasztó a dokumentum, de nagy kincseket lehet találni benne.
m.macskosz
Gombot nyomni nem lehet a sarki kocsmából vagy a kuplerájból,
csak be kell menni, hetente legalább, nem? De.
tivoli
@pbalage: ma, 13:03
Eredhetnénk eltűnt kincsek nyomába, mert error a link.
pbalage
@tivoli: elvileg működni kell neki, csak azt írja, hogy túl van terhelve. erre is kíváncsi leszek, ennyire nem lehet nagy az érdeklődés iránta. Valami háttérhatalmat sejtek mögötte, meglesz nemsokára, vagy nem.
pbalage
@tivoli: sajna nem mentettem le, de kattintgatok, és ha egyszer felbukkan, tuti elsajátítom és töltöm is, de ez kezd érdekessé válni, lehet hogy örökre elnyomta ezt a jegyzőkönyvet a háttérhatalom?
esdi
Jaj nekünk! Újra nyomorítanak rajtunk egyet! Az volna a legjobb, ha egyáltalán nem csinálnának semmit! Előre rettegek, most ki lesz a célcsoport, akitől el kell venni...
Toby
Még október 12.-e előtt feltétlenül kell a heti tökvakarás, hogy a helyhatósági választás tuti győzelmet hozzon az elme-roggyant pártjának, a heti "közös-üléseken" finomítják még a gengsztermódszert.
pbalage
@tivoli: akkor olvasgass és csak a megfelelő időben használd fel!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.