A ma reggelig látott rendkívüli forintpiaci nyugalomnak e jelek szerint vége, hiszen délelőtt óta folyamatosan romlott a hangulat a nemzetközi piacokon, röviddel dél előtt pedig arról érkezett hír az...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Atya ég! A svájci frank 260 felett! 2010 áprilisában 183 volt a svájci frank, most 261 felett immáron. Szavazzatok a Fideszre, ha éhen akartok halni!
pbalage
@Manhattan: Azt, hogy mennyi hülye van az országban majd októberben megtapasztalhatod.
A Tökkelütött polgári körös elmegy szavazni, hallotta a híradóban, hogy nincs infláció (nem biztos, hogy érti mi is az), meg a rezsi is csökken, hanyatt homlok menekül ikszet rakni a fideszre.
(egyébként nem sok választási lehetősége maradt egy épeszű embernek sem, ugyanis normális ellenzék, mint olyan - nem létezik)
human
Engem ez az orosz támadás izgat inkább. Vajon meddig mennek el? Magyarország következik? Orbán vajon kapitulálna és egyenesen megmondaná az EU-nak, hogy ő mindig is a Szovjetunióban hitt?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.