A Külgazdasági és Külügyminisztérium aggodalommal figyeli a Kelet-Ukrajnában - a jelenleg rendelkezésre álló információk alapján - növekvő feszültséget - közölte a szaktárca. Kijevi nagykövetségünk...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Nem ügy,még nem lőnek...se baj,majd orbán vezír megvigasztalja őket jó fizetéssel , a hungari kummjaival és még négy miniszteri biztossal -a Budai gyula már a spejz kulcsát zsebre vágta-a többi meg megy magától is az orbánfrontra,ti meg nyugodtan napozhattok tovább a rakparton.
bakegya
A magyar külügy ne az ukrán helyzet miatt aggódjon,hanem a magyar helyzet miatt essen kétségbe-amit az orbán elbaszott külügyesen azt már csakkk a Putyin oldja meg-belügyesen-orbánvezíretek bespájzolta a nagymedvét-halálra biztosítva ezzel a magyar népet-nem tudtátok-pedig martonyi koma intézte?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.