A Fidesz-KDNP többek között annak köszönheti, hogy egyelőre toronymagasan vezet a jelöltállítási versenyben, hogy a kis településeken abban bíznak, hogy lobbierejük így jelentősen megnő – többek között ezzel magyarázták a politológusok a kormánypárti jelöltállítási fölényt. Arról is beszéltek, hogy a baloldal azért nem képes ilyen teljesítményre, mert kevésbé központosítottak, és a nyári viták sem tettek jót nekik.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Ha százan vannak két kiló húsra, ott sokan éhen fognak maradni. Mindenki nem nyerhet csak azzal, hogy a fideszre szavaz.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@1szomjas: Igen, mert hiába venné egy ellenzéki erő át a hatalmat, a többség visszapakolná a kedves vezért és slepjét. Mivel a gazdaságban és a közszolgálatban hűbéreseik ülnek, ezért körömszakadtáig gátolnák egy másik kormány működését. Ezt tették 2010 előtt is. Nem érdekelte őket a haza csak a hatalomra kerülés.
mate03
@human: Ne idegtesid őket olyan fogalmakkal,mint tények,matematika!Még a végén azt hiszik,hogy szidod az anyjukat
világlátó
A mai ellenzék , bármilyen tisztes eredményt is ér el, nem lesz komoly hatással az ország teljes átalakítását folytató kormányra. Mindenre törvény van, de ha megbotlunk, majd hozunk rá egy újabb törvényt. Az országgyűlés megszavazza, az AB. szemet húny .
A vidék, amit magára hagyott az Mszp. de a többi is, a jobbik kivételével, nem tud és nem is akar mást csak " ne kellene már megint úgy elmenni szavazni, amikor úgy is az történik amit ezek akarnak ", vagy az elkötelezett hívők biztos tudatával, hitével a jelen kormánypártokra adja a szavazatát. Nem bíznak a már többször tönkre vert baloldaliakban, akiknek még mondanivalójuk sincs, félnek a szembenállástól a mai kormánypártokkal, önkormányzatokkal, egzisztenciális és közösségi helyzetüket védve meghajolnak, ugyanakkor reménykednek, talán ha ők maradnak mindenütt, talán jut egy kis pénz nekünk is az óvodára. A jobbik pedig majd adja a biztonságot, elég ha megmutatják magukat, mindjárt visszabújik a rossz a föld alá.
De ez a jelenkor általános állapota. Mi lesz a jövővel? Mi lesz, ha kiépül az új állam, mi lesz ha Európa helyzete megváltozik, mi lesz ha kormányunk úgy dönt kilépünk az Eu. - ból? Mi lesz akkor, ha a 2013 - 2020 között a részünkre kalkulált 34,5 milliárd Euró pénzfolyama egyszer csak leáll. Mit tud majd tenni a totális fidesz állam az országgal?
Tele vagyunk rizikó faktorokkal. A nemzetközi helyzet fokozódik ! Lám mivé le/het a paksi vágyálom. Valahová állni kell, de hová? ott nem volt jó, de már itt sem jó, bár ömlik a pénz./ kormányunk is tövább önti erre., arra. / Ha elfogadjuk és hitet tesz miniszterelnökünk, akkor Oroszország felé kell tisztességes álláspontot kialakítani. Itt most függetlent nem játszhatunk.Fideszes önkormányzatok lesznek. Zömmel. Gödöllőn gyűlnek össze Magyarország nagyágyúi- olvasom. ÉS AZ ORSZÁG MIKOR ÉS HOL GYŰLIK ÖSSZE EGY KIS ŐSZINTE SZEMBENÉZÉSRE? Egy normális ország, ahol normális képviselőket választhatnak az emberek alulról felfelé építkezve.
esdi
@világlátó: Teljesen igazad van. Még azok az emberek sem tudnak kire szavazni, akik látják a helyzetet. Az ellenzék egy vircsaft. Ráadásul "vezér" elv alapján működünk.
Új ellenzékben, vezérrel reménykedhetünk. Félek, ez nem a messiások kora. Még a látóhatár szélén sem látok ilyet.
human
@esdi: Az igazi baj itt azzal van ami a választópolgárok fejében van. És ez csak egyre rosszabb lesz, még az orbáni oktatás politika is rásegít a hülyülésre.
esdi
@human: Szerintem vannak vízióink a jövőre nézve. Ez idáig csak a nyitány volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.