A belügyminisztérium államtitkára szerint, az elmúlt évek intézkedései nyomán Magyarországon helyreállt a közbiztonság – ezt Hajdúnánáson jelentette ki, egy rendőrépület avatásán. Utánanéztünk a statisztikáknak.

Kontrát Károly a Hajdúnánási Rendőrkapitányság új épületének avatásán elmondta, hogy 2010 óta 3500-al növelték a rendőrség létszámát, emelték az illetményeket, új gépkocsikkal és kapitánysági épületekkel javították a munkakörülményeket, ezzel helyreállt a közbiztonság Magyarországon. Azt viszont nem mondta el, hogy a KSH adatai szerint az elmúlt évben növekedett a regisztrált bűnelkövetők száma, a közrend elleni bűncselekmények 30%-kal ugrottak meg és a vagyonellenes bűncselekmények is jelentős mértékben növekedtek.  

Kontrát mindezek ellenére úgy érzi, hogy ma Magyarországon az emberek nagyobb biztonságban vannak, mint négy évvel ezelőtt. A kapitányságokat folyamatosan korszerűsítik, szeptember 17-én Balatonalmádiban avatnak új rendőrkapitányságot – jelezte az MTI érdeklődésére az államtitkár. Vincze István rendőr alezredes, a Hajdúnánási Rendőrkapitányság megbízott vezetője az MTI érdeklődésére elmondta: a 670 millió forintba került épületben hatvanan dolgozhatnak korszerű körülmények között.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Szépek és ügyesek vagyunk, okosak is, rettegnek tőlünk a bűnöző elemek ( és akkumulátorok) kiváló a bűnmegelőzési programunk, egyre több a drogos, de ez a vlt balos kormányok politikájának tudható be, az "elmúltnyócévnek", csak ilyen állapotban képesek elviselni a jobban teljesítést a gyenge fiatalok, javult a baleseti statisztika is, egyre többen halnak meg az utakon, de legalább nem terhelik a betegellátást, emelkedett a rendőrök fizetése ( piszkos nagy mázlijuk volt, éppen választás közelgett ! ) szóval "jelentem rend van !" A Cinege utcában tutira, ahol minden második villanyoszlop egy TEK-es legény, álcázva.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyuszicsibe
Aha.Vettek néhány autót,egy-két íróasztalt még betoltak a többi mellé,és hip-hop:rend lett.
miazavalami
Ez jó! Erre csak egy magyarázat van . szaporodik a nemzeti erőforrások sokasága...
nyanya001
Már megint eltalálták a szarva közt a tőgyit !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.