Az orvosok bérének jelentős emelésére lenne szükség, hogy érdemben csökkenjen a külföldre távozók száma - mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Velkey György. A közintézményekben zajló magánpraxisok...

Forrás: Napi Gazdaság
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Várólistán kezeli a fityisskurmány az egész rendellenességet,mert hogy az az biztos.Nem tartom ildomosnak-de egy járvány helyre tenné az illetékeseket!Mért éppen csakkk az orvosokat kell itthon tartani???-ha nekem házat kell építenem tetőfedő,kőműves,burkoló és segédmunkás is kell-de ha javítani való van,ahhoz is pénz kell, amiért munkahelyen dolgozni lehet,ha van munkahely,de nincs-Na ettől megy föl a vérnyomása,kap gyomorfekélyt,kerül a pszichiátriára a fél magyarország,de mára már az egész is ha a zorbánnak mindíg is szűk medencében lubickol -na akkor hívja az orvost és ami a lényeg ne 50km-ről kelljen rohanni-ne konyhakéssel kelljen és cérnával műtteni-és hát a bizonytalan bizalmat visszaállítani a legeldugottabb határainkon belüli faluban is.
A BIZTOSÍTÁSI RENDSZERT NEM KELL LENULLÁZNI,KIFOSZTANI-adóba benyelni,hanem visszaforgatni..500-tól 6-7száz milliárdig költsön a fidesskormány az egészségügyre-és akkor lesz munkavállaló is-de addig nem amíg máshova nyomják ki az erre szükséges pénzt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.