"Az alkoholtartalmú italok kereskedelmének ügyéről a kormány nem tárgyalt, előterjesztés nem készült és nincs a kormány napirendjén" - reagált a Portfolio érdeklődésére a Kormányzati Információs...

Forrás: Portfolio.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Na csak érjen véget az őszi választás
aztán téma lesz !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
Szinte száz százalékig biztos vagyok benne hogy jövőre lesz nemzeti becsületsüllyesztő!!!Majd a mutyis haverok megint jönnek!!!
human
Többen már viccelődtek, hogy a következő a nemzeti kenyérbolt lesz. Jót nevettem rajta. Aztán belegondoltam, hogy kenyeret szinte mindenki vesz, a legszegényebbek is. És rájöttem, hogy talán nem is vicceltek vele. Valóban a következő az lesz, hogy a létszükségletet jelentő termékek árusítását fogják átjátszani a haveroknak (vagy először államosítják és utána átadják, mint a kaszinókat).
micfild
@human: Kedves Human! Ma délután éppen ezen a "Nemzeti kenyérbolt"on viccelödtünk a zurammal, bár nem igazán volt kedvünk nevetni.
Az, hogy x% feletti szeszesital forgalmazást "Nemzeti" kézbe akarják adni, mi már májusban hallottuk és eléggé biztos forrásból . Eléggé közel van a tűzhöz az illető... úgymond.
A Nemzeti kenyérboltról még annyit.. hogy egyből lett jelöltünk---- ki az aki itt a megyében hamar -gyorsan érdekelt lenne- lehetne és feltétlenül még többet nyerne- és jól jönne neki ha konkurenciamentesen forgalmazhatná a kenyerét...
Ami egyébként egészen jó... és asszem már országos hirű. Pesten biztosan van... ... pékség, több is.
Lehet máshol is van. Annyit elárulok, hogy a megye Győr- Sopron megye. :-D
Szóval viccelödtünk de nincs okunk a jókedvre.
off:
Máskülönben sokat emlgetjük mostanában Hofit... ő vajon mit mondana.. ha újra hallaná.."". Gaz Imperialisták és rothadó kapitalizmus.. ""
human
@micfild: A húsiparban pedig Csányi Sándor fog aratni. Erre már kapott is pár milliárd forintot Orbántól (ok, azért az bánatpénz is volt, mert sok OTP részvény el kellett adnia).
Én őszintén szólva örülök, hogy Hofi nem élte meg ezt ami most van. Hiányzik, de nagyon bántaná ami most történik és szerintem ebbe is halt Ő bele.
micfild
@human: Hát. igen.. a Húsipar.. akár az is lehet a következő.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.