A Hír Tv Híradójában meglehetősen furcsa riport adtak le. L. Simon Lászlótól, a Miniszterelnökség parlamenti államtitkárától egy sajtótájékoztatón azt kérdezte a csatorna munkatársa, hogy mikor fejezik be végre a már kétszer átadott, de még mindig építési területnek számító Várkert Bazárt.

L. Simon László azt válaszolta, hogy 2-300 év múlva. Amikor a riporter megkérdezte, hogy ezt a hosszú távú tervet ki fogja finanszírozni, a politikus azt válaszolta, nem az a kérdés, hanem az, hogy ki fogja felügyelni. Majd hozzátette, az is kérdés, hogy 2-300 év múlva lesz-e a Hír Tv olyan helyzetben, hogy erről tudósítson.

A riportban elhangzott, hogy a sajtótájékoztató után L. Simon a tévé munkatársának azt mondta: "Ha továbbra is ilyen kérdéseket tesz fel, nehéz lesz az élet a Hír Tv-nél."

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kamcsatka
Csak annyi történt, hogy a hűbérúr megrendszabályozta a lakájmédia akoljának egy eltévelyedett bárányát. Személy szerint már ezen is meglepődtem, minimum egy fegyelmi járna érte.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
volvós
@nemkati: Korrektabb is, mint az a sok sunyi troll...
nemkati
@volvós: Ki tudja. Valószínűleg azoknak a beteg szívükön ilyen beteg dolgok vannak, amiket itt kimondanak. :)
volvós
@nemkati: Hát némelyiket szivesen küldeném egy kivizsgálásra az elmeosztályra ...
Cukkini
L. Simon László igenis vicces. Amikor meglátom, mindig betegre nevetem magam.
silber13
@Cukkini: 6:54 - re :"..Amikor meglátom, mindig betegre nevetem magam. " Ez utóbbi állításod nem kell bizonygatnod, anélkül is tudjuk régóta!
nezelodo
Vajon hol nevelnek ilyen finom úriembereket e kis hazában? Aggódok, hogy megszakad az utánpótlás az ilyen remek szakemberekből és akkor mi lesz az eddig oly szépen fejlődő kicsi országunkkal? Remélem a vasárnapi misén imádkoznak a papok, meg hívek, hogy elkerüljön az esetleges hiányukból adódó szerencsétlenség!
A Hír TV-sek meg túl sokat lesik az RTL-t és megfertőzte őket a rothadó nyugat újságírói mételye, gyorsan karanténba velük, nehogy demokratikus járvány törjön ki a szakmában! Gondolom eme nagyszerű ember már gondoskodott a végveszély elhárításáról!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.