Kérem tisztelettel, itt valaki delirizál, és van egy olyan érzésem, hogy az illető komoly döntéshozó pozícióban van. Mint a HVG és a Napi Gazdaság Online tudósít róla, a kormány már nem fontolgatja a Nemzeti Italboltok gondolatát: jövőre átülteti a gyakorlatba is ezt a hagymázas elképzelést. Merthogy úgy aggódik az egészségünkért. Hát, én a helyükben kétszer is meggondoltam volna ezt a döntést: mi lesz itt, ha a magyar nemzet egyszer csak kijózanodik?

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ugy latszik, mutyibol sosem eleg, meg nem telt meg minden csokosnak a zsebe, van meg rokon, akinek osztani kell, foleg, ha a simicska-klan lelep, akkor jon a husosfazek kozelebe nagykanallal a kovetkezo nyaloncok...

Hajra feketekereskedelem, hajra csempeszek! Mar Amerikaban sem tudtak ezt a kerdest megoldani, fel is viragzott a szeszcsempeszet, nehany maffiacsalad meg is szedte magat...

Jo kis recept ez, majd csak muxik errefele is...
esdi
Nyilván, újabb lehetőség hűbérbirtok adására. Tárgyilagosan: Az alkohol felelős az ország ötödének mentális állapotáért. Emberek abból gazdagodtak meg,hogy potenciális gyilkosok. Ne szépítsük. A mindenkori politikának érdeke, hogy lerészegedett nulla emberek legyenek az alattvalói. Van egy hatalmas tömeg, aki nem agyal, /már nincs mivel/ könnyű kezelni. Ha nem politikai érdekek /és nem utolsó sorban iszonyú pénz/ állnának a háttérben, azonnal szesztilalmat kellene elrendelni. Nyilván az ezzel kapcsolatos fekete kereskedelem beindulna - esetleg szép feladat lehetne ennek felszámolása!/ - széles tömegek mindennapi popsi lerészegedését talán meg lehetne állítani. A közjó érdekében otthon sem lehetne semmiféle alkoholt gyártani. Meg kellene kérdezni az alkeszok feleségét, gyerekeit - mit is gondolnak erről? Talán nekik is van joguk a normális, emberi élethez.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.