Műtőket, sterilizálót és diagnosztikai osztályokat magában foglaló új központi technológiai tömb épül a kisvárdai Felső-Szabolcsi Kórházban, a több mint 3,45 milliárd forint összértékű, uniós és hazai támogatású beruházás alapkövét a nemzeti fejlesztési miniszter tette le pénteken.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Johetnek az ukran nyugdijasok az ingyen gyogykezelesre, hiszen az jar nekik!... Rajta, huzzanak csak bele, koll a jo megiteles mindenfelol...:o))
pbalage
@karma1: elég gyorsan átlátszóvá válik az ügy, ha hozzáolvasod az erről az ügyről megjelent (fideszes (mno)) 2011. december 15-i sajtóközleményét is.

mno.hu/belfold/tobb-mint-31-milliardbol-fejlesztik-a-kisvardai-korhazat-1037933

a várkert bazár 2.0 és a szerencsi csokoládégyár avatóünnepsége újra megrendezésre került.
karma1
@pbalage: Koszi a linket...:o)) Rengeteget jartam Kisvardan, az ottani lakasfelszerelesi bolt volt az egyik legnagyobb forgalmu a 16 kozul, ahova szallitottam a termekeimet. Igy aztan tudom, hogy Kisvardan mar ezelott 30 evvel a kishatar forgalom nagyon jelentos volt, es nagyon jo hatassal volt a helyi kiskereskedelemre, a boltos holgy meselte, ha nem megy idoben a boltba reggel kenyeret venni, akkor bizony suthet maganak otthon, mert jonnek a tovarisok, es MINDENT felvasarolnak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.