A kínai vállalatok számára Magyarország lett Európa kapuja, idén pedig jó esély van arra, hogy a tavalyi után újabb rekordot döntsön a Kínába irányuló magyar export - mondta Szijjártó Péter, a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára pénteken A keleti nyitás politikája című szemináriumon Budapesten.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

világlátó
A kínaiak udvarias emberek. Ugyanakkor Szijjártó úrnak el kellene mennie egyszer Hamburgba, Rotterdamba ahol szembesülhetne a kínai kereskedelemmel. Ez a kapu szlogen már olyannyiraelcsépelt és üres, nem is érthető miért etetik ezzel a magyar társadalmat.Ha a kínai turisták 10 % a jönne csak hozzánk... hallhattuk . Jönnek is kínából, de ez az összes kínai turista ? % - a lehet?
Hellcat
Aztán majd ők is kiviszik a profitot mint a többi akivel leszerződtél petike?
pbalage
我們不會殖民地

(google fordítóval csináltam, azt akartam írni, hogy nem leszünk gyarmat, remélem nem úgy sikerült, hogy narancsos kacsa 7.40-ért kapható)
coyote3
Hazudsz megint, te szerencsétlen barom. Inkább zselézz és rugdosd a labdát...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.