Klapka György megtartotta első sajtótajékoztatóját a reklámügynöksége indulása aprópóján, ami voltaképp egy kiállítás volt. És mindezt hol? Az egész alakos Klapka György-kartonpapírok Mekkájában, a Klapka árverési csarnokban, Vámház körút kilenc. A Klapka Reklám nem ígér kevesebbet, mint hogy alternatív, innovatív és csúcstechnológiát képviselő médiafelületet hoz létre, amely minden érzékszervünkre hat. Ez a valóságban, többnyire extrákkal felszerelt élő hirdetőtáblákat jelent.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: TASzSz
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Január
@TASzSz: Klapka György üzletember, Ő az üzlethez ért,a politikus pedig egy külön "állatfaj", aki nem ért semmihez csak a szájtépéshez.
TASzSz
@Január: Na, akkor ezen változtatni kell! Az legyen vezető / politikus, aki már valaha homorított a szakmájában, hivatásában!!!
Január
@TASzSz: Tökéletesen egyetértünk, én még a választási törvényt is módosítanám, csak az választható, aki legalább 5 éves munkaviszonnyal rendelkezik. Nem lehet képviselő még alsóbb szinten sem, gyakorlat nélkül senki, s főleg nem lehet iskolapadból - legyen az akármilyen egyetem - az országgyűlésbe kerülni.
bretagne
Én azt a hírdetését nagyon ötletesnek tartom, amivel hírdeti az üzletét. Nem tudom idézni a szöveget, de nagyon jó volt. Ha valaki látta, írja már ide.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.