Az Egyesület választmányának nevében Arató László a Facebookon válaszolt többek között arra, hogy az államtitkárság politikai hecckampánynak nevezte az irodalomtankönyvben olvasható nyugatimádat kiemelését.

A válasz legfontosabb részei: – Az Alföldy-Valaczka az idén lett kötelező – állami – tankönyv, eddig egy volt a piacon lévő sok közül. – Az inkriminált szöveg nem nyolc éve került ebbe a könybe, hanem most, eredetileg a Tóth-Valaczkában szerepelt csak

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

világlátó
szabadonebredok.info/az-emberi-psziche-manipulalasa-1-4resz-alan-watt/ Éppen ide illik. Bár éreztük, de nem fogalmaztuk meg.
Ha a gyermek video játékokat látjuk, talán megvilágosodik. Video játékok ahol arab terroristák ellen harcolnak nem arab katonák = iszlám állam " internacionalista " terrorista hadserege. De számtalan ilyen manipulatív film forog a gyermekek kezében, odaszögezve őket a számítógéphez. No és a felnőttek kezében is, még az olyan munkahelyeken is, mint az ország gazdaságával foglalkozó minisztériumban is / valahol itt olvashattuk /Talán ha meghallgatjuk Alan Wattot, valamit javítunk a helyzetünkön.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.