Az országos politika sikerében fontos a hátország is – hangoztatta Kövér László kedden Hajdúdorogon, ennek mérlegelését kérve a helyi mozit zsúfolásig megtöltő hallgatóságától.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cukkini
Annyit értek, amennyit ide tesztek. Negatív tesztek hátán igyekeztek keresztek csúcsára felkapaszkodni, s onnét ágaskodni, ágaskodva majd kapkodva elérve a magas csillagokat, villogtok annak a fényében, de hány fényévre vagytok énnékem?
m.macskosz
@Pálinkafőző Rézüst: Ja, nem kicsit perverz a csávó:
nem elég, hogy mazochista,
de még büszke is rá.
Pálinkafőző Rézüst
@m.macskosz: délben is hülyék voltak. És egyre még hülyébbek lesznek...És így tovább..:) Bár ez nem vidám. Ezek tényleg betegek...
m.macskosz
@Pálinkafőző Rézüst: Az igaz, de valamit jól látnak:
mi meg hülyék vagyunk, mert bármit megtehetnek. :(
Pálinkafőző Rézüst
@m.macskosz: ezek tényleg magukat verik, hiszen kis maradék hazánkban az MDF megszűnése óta nincs se jobboldali konzervatív, de semmilyen jobboldali párt sem! Kvázi megint hülyeségeket beszél a dagikomcsi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.