A bankok elszámoltatása lesz az egyik fő téma a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselőcsoportjának ma kezdődő, háromnapos évadnyitó frakcióülésén, Tapolcán.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Már ezek is vonulnak, mint a gólyák?! Mondjuk jobban örülnék, ha utánuk mennének!
nezelodo
Olvasom a cikk beharangozóját, és nézem a közbe megjelenő reklámokat.Márkás autó reklámja, aztán meg hamvasztásos temetést hirdetnek. Kézenfekvő a poén így az önkormányzati választás előtt. Ha így lesz talán a tapolcaiak sem a nagy csinnadrattával felavatott strand alapkövén fürdenek, hanem lesz nekik igazi fürdő is!
Boszi27
@coyote3: Most is csak vízgereblyézés lesz! Választások után pedig még az sem.
Fradigege
Annak idején a szocik is abba szállodában wellnesestek. Az most éppen nem baj, mert 2010-ben mindenhol poloskákat kerestek a zsírmoréjék. Kövér egyszer úgy bepálinkázott, hogy nem tudott megjelenni az ülésen, amiért lementek. Bemerevedett a pálinkától. Ezt mesélte röhögve Balogh Zoltán a telefonba valakinek. A két fülemmel hallottam. Ennyi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.